Vi vet at oversettelsesprogrammer florerer og at hver enkelt har spesifikke funksjoner og krav.

For brukeren er disse funksjonene vanligvis gjennomsiktige fordi vi generelt forstår at en oversetter bare oppfyller den begrensede funksjonen å oversette tekster eller hele dokumenter.

Dette er sant på noen måter. Det er oversettere som oppfyller flere eller spesifikke funksjoner avhengig av brukerens behov.

Calls Translator vs Google Translator

Når det gjelder valg av oversetter, pleier vi å bruke den mest populære. I dette tilfellet har Google Translator vært på markedet i årevis, og begynte som en enkel tekstoversetter på nettet og gikk nå videre til en rekke løsninger, men alltid fokusert på skrevet tekst.

Den største ulempen som alltid har slått på Google Translator er mangelen på flytende i å oversette tekster. I noen tilfeller, med grammatiske og syntaksfeil, noe som gjør det vanskelig å lese og forstå oversettelsene det gjør fra grunnleggende språk som engelsk - spansk.

For øyeblikket tilbyr Google Translator en samtaleoversettelse i sanntid, men denne opplevelsen er underlagt regler der hver person må snakke i sin egen tid for å få en jevn og flytende oversettelse.

Hvorfor velge Calls Translator?

I tillegg til oversettelsesalternativene for tekster, dokumenter, e -post og websider, er Calls Translator i stand til å oversette samtaler, videosamtaler og tekstmeldinger i sanntid.

Dette oppnås gjennom en oversetter som har mer enn 25 språk tilgjengelig og kan tilpasses i stemmetonen, slik at du kan velge mellom mann eller kvinne.

Det viktigste trekk ved Calls Translator er at den lar deg oversette nasjonale og internasjonale samtaler og også videosamtaler, en tjeneste som ikke tilbys av andre lignende og kjente applikasjoner.

Et annet sentralt poeng med Calls Translator er at oversettelsen av nasjonale og internasjonale samtaler vil fungere selv om samtalepartneren din ikke har programmet installert. Du kan til og med ringe lokale numre, for eksempel hjemmetelefoner, og fortsatt nyte umiddelbar oversettelse.

For å kunne bruke oversettelse i sanntid i videosamtaler, vil det imidlertid være nødvendig for begge brukerne å ha appen installert på mobilen. Likevel garanterer vi deg at flyt og erfaring vil være enkel og jevn.

Prøv Calls Translator nå, tilgjengelig for både Android og iPhone.

googleplay

apple