Vi vet at oversettelse er et sentralt element for alle som jobber på forskjellige områder i dag.

For gründeren som trenger assistanse eller for å utvikle virksomhet i nye markeder, kan det å miste lønnsomme muligheter ikke snakke et annet språk.

Den reisende står også overfor ubehagelige situasjoner når han ikke er i stand til å uttrykke seg eller kommunisere flytende med en annen person som ikke snakker språket hans.

På slike tider ville det ideelle være å ha et effektivt verktøy for samtidig oversettelse.

Samtidig oversettelse med Calls Translator

Calls Translator introduserer samtidig oversettelse på mer enn 25 språk, for brukere av mobiltelefoner med iPhone eller Android -operativsystemer.

For fagfolk eller forretningsfolk kan denne funksjonaliteten være nyttig når du oversetter e -post, websider og til og med videosamtaler. Alt fra en enkelt applikasjon.

Reisende vil kunne benytte funksjonene for samtidige oversettelser i samtaler, som kan være både nasjonale og internasjonale.

Det interessante med Calls Translator er at det kan fungere uten problemer når du ringer lokale numre eller andre brukere som ikke har programmet installert.

Du vil også kunne sende tekstmeldinger og oversette dem umiddelbart, uten komplikasjoner og uten forstyrrelser fra tredjeparter.

Få tilgang til programmet

For å bruke Calls Translator funksjonalitet for samtidig oversettelse er alt du trenger en smarttelefon med et Android -operativsystem versjon 6.0 eller nyere, eller en iPhone eller iOS versjon 13 eller høyere.

Gå til Google Play eller App Store og last ned appen gratis.

appstore
googleapp

Når den er installert, får du tilgang til en gratis prøveperiode på fem minutter. Du kan bli pålagt å oppgi et kredittkort, men du blir ikke belastet før prøveperioden er fullført.

Med denne prøveperioden vil du kunne ringe hvor som helst i verden, inkludert numre i USA.

På slutten av prøveperioden har du tilgang til planer som starter med $9.99 per måned.