Standardideen for bruk av samtaleoversettere er at de bruker menneskelige, profesjonelle oversettere med oversettelsesferdigheter på forskjellige språk.

Foreløpig er det applikasjoner som tilbyr denne tjenesten der oversettelsen gjøres av en menneskelig oversetter.

Calls Translator endrer dette paradigmet ved å tilby en samtidig oversettelsestjeneste uten menneskelig inngripen.

Fordeler med en sanntids samtidig oversettelsestjeneste

Personvern er den viktigste fordelen. Ved å bruke en samtidig oversettelsestjeneste uten intervensjon fra en menneskelig oversetter, vil samtalene dine forbli konfidensielle mellom deg som avsender og mottaker.

Klarhet uten å ofre flyt. Ved å bruke en tjeneste som Calls Translator, kan du stole på klare og flytende oversettelser. Du vil kunne snakke med friheten du trenger for å kommunisere med alle som har mer enn 25 tilgjengelige språk.

Alt-i-ett-oversettelse. Ved å bruke Calls Translator vil du også ha fordelen av å oversette videosamtaler og tekstmeldinger, samt samtaler.

Kommunikasjonen din er veldig viktig, og det er derfor vi opprettet et program som er i stand til å støtte deg i ditt daglige liv, som alltid er tilgjengelig uten å vente på en menneskelig oversetter.

Last ned appen gratis, tilgjengelig på Google Play og App Store. Nyt fem minutter gratis bare ved å registrere en bruker.

appstore googleapp