For å velge en god samtaleoversetter er det nødvendig å ta hensyn til de viktigste aspektene ved driften.

Med utgangspunkt i at oversetterne har en definert funksjon, er det viktig å forstå hvordan denne funksjonen vil hjelpe oss i vårt daglige arbeid.

Hvis du er en person som reiser eller opprettholder kontakt med mange mennesker rundt om i verden for forretninger, kan en samtidig oversetter gi deg den nødvendige hjelpen når det gjelder kommunikasjon, som er rask, men også effektiv.

Essentials av en god samtidig oversetter

Fra flytende oversettelse til alt-i-ett-operasjon, her er noen aspekter du må vurdere når du velger en god samtaleoversetter.

Flytende taletone

Når vi snakker om en flytende stemme i en samtaleoversetter, mener vi ikke at stemmen til den automatiske oversetteren ikke er robot.

Noen tjenester har denne ulempen, og brukeropplevelsen er vanligvis ubehagelig på grunn av ubehag forårsaket av tonen.

Calls Translator implementerer en mer naturlig tone, som vil hjelpe innringerne til å følge samtalen din flytende, uten misnøye med en ubehagelig stemmetone.

Flerspråklig

En samtaleoversetter bør ha forskjellige språk tilgjengelig. På denne måten vil hver bruker kunne snakke med personen han / hun vil snakke med uten ulempe på grunn av begrensninger i oversettelsesspråket.

Calls Translator tilbyr 25 tilgjengelige språk i sin første versjon, men det forventes at denne språklisten utvides til andre språk.

Den nåværende versjonen av Calls Translator tilbyr oversettelse til de mest populære språkene i dag: blant annet spansk, engelsk, fransk, italiensk, portugisisk.

Alt-i-ett-oversettelse

Å ha en samtidig oversetter med én funksjonalitet gir ingen mening i det hele tatt. I denne globaliserte verden trenger vi mer effektive verktøy tilpasset våre spesifikke behov som brukere.

Når det gjelder Calls Translator, vil du kunne oversette samtaler, både nasjonale og internasjonale, og det kan til og med fungere hvis du ringer et lokalt nummer.

Det gir også muligheten til å bruke samtidig oversettelse i videokonferansene dine, en svært etterspurt funksjon i disse tider med global beredskap, hvor fjernarbeid troner øverst.

Andre funksjoner inkluderer oversettelse av tekstmeldinger, e-post og websider.

Få Calls Translator nå på din Android- eller iOS-mobiltelefon. Klikk på knappene nedenfor:

googleapp appstore