En samtidig oversettelsesapplikasjon må ha funksjoner som er nyttige for brukeren som lever mellom arbeidsdager og konstante møter og kommunikasjon med klienter over hele verden.

La oss si at du er fra Brasil og at du vil snakke med en klient som befinner seg i Tyskland, men personen snakker bare tysk, hva gjør du i disse tilfellene?

Løsningen er enkel, du bruker en samtidig oversettelsesapplikasjon til å kommunisere uten språkbarrierer.

Samtidig oversettelsesapplikasjon

Vi vet at du lurer på hvordan Calls Translator fungerer.

Hvis målet ditt er å kommunisere med en person som bor i Tyskland, men du ikke snakker språket deres, vil du ha flere kommunikasjonsalternativer med Calls Translator.

Samtaler med samtidig oversettelse

La oss starte med internasjonale samtaler. Et program for samtidig oversettelse som Calls Translator kan gi deg muligheten til å ha et sekundært telefonnummer, som vil fungere jevnt og uten å forstyrre hovedlinjen.

Med dette nummeret og ved hjelp av Calls Translator -appen fra mobiltelefonen, kan du ringe hvor som helst i verden hvor noen av de 25 tilgjengelige språkene snakkes.

Bare velg ditt opprinnelsesspråk, i dette tilfellet som du er fra Brasil, ville det være portugisisk og deretter velge språket til personen du vil snakke med. Hvis du ringer til Tyskland, ville det være tysk.

Når samtalen er besvart av samtalepartneren, aktiveres samtidig oversettelsen automatisk. Begge vil kunne snakke flytende, uten avbrudd i oversettelsene, og best av alt, uten intervensjon fra en menneskelig oversetter.

Samtidig oversettelse i samtaler kan fungere selv om du ringer til en annen person som ikke har oversettelsesprogrammet installert på mobiltelefonen. Du kan til og med ringe til lokale numre.

Videosamtaler med samtidig oversettelse

Calls Translator gir en ny måte å kommunisere gjennom videosamtaler, som du kan bruke fra selve applikasjonen.

I dette tilfellet må begge personene som deltar i videokonferansen ha appen installert på sine respektive mobiltelefoner. På denne måten kan funksjonen samtidig oversettelse brukes i videosamtalen uten ulemper.

Videosamtaler med samtidig oversettelse i Calls Translator fungerer på samme måte som konvensjonelle samtaler, det eneste som er lagt til er muligheten til å vise video på skjermen.

Tekstmeldinger og e-post med oversettelse

Liker du å kommunisere gjennom tekstmeldinger? Samtaleoversetter vil også gi deg en messenger som du kan bruke fra programmet til å oversette alle meldingene du sender og mottar enkelt og uten komplikasjoner.

Du vil kunne gjøre det samme med e -postene dine, både de du mottar og de du sender. Fordi når du bruker et samtidig oversettelsesprogram som Calls Translator, er det viktige at du holder kontakten, uten grenser eller språkbarrierer.

Last den ned nå, tilgjengelig på Android og iOS.

 

googleapp appstore